Vážení a milí přátelé a příznivci, srdečně děkujeme za spolupráci a podporu v roce 2023. Přejeme Vám krásné svátky a mnoho zdraví, štěstí, lásky a radosti do nového roku. Jak se radují v zimě naše zvířátka, se můžete podívat zde: - PF kratší video, když spěcháte; Zimní radovánky, když se chcete potěšit pohledem na ně o trošku déle.

 

 

Aktuality

Dotace z MSK - projekt Koně pomáhají

10.08.2016Dotace z MSK - projekt Koně pomáhají
V současné době probíhá v našem sdružení projekt "Koně pomáhají", který byl zahájen 1. dubna a potrvá až do konce letošního roku. Projekt je spolufinancován z rozpočtu Moravskoslezského kraje - Program na podporu projektů ve zdravotnictví na rok 2016. Jeho hlavním cílem je dosažení co nejlepšího zdravotního stavu klientů, prostřednictvím absolvování pravidelných hiporehabilitačních aktivit. Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu a možnost uskutečnit tento projekt.

Kuře pomůže i Chewalu - 18. ročník sbírky Pomozte dětem

15.06.2016Kuře pomůže i Chewalu - 18. ročník sbírky Pomozte dětem
18. ročník sbírky Pomozte dětem byl ukončen a mezi podpořenými organizacemi je i naše sdružení! Projekt „Hiporehabilitace pro zdraví dětí“, který bude zahájen 1. července letošního roku, obstál v silné konkurenci projektů z celé ČR a umístil se na vynikající 13. pozici. Srdečně děkujeme organizátorům sbírky, tj. Nadaci rozvoje občanské společnosti ve spolupráci s Českou televizí a rovněž děkujeme všem, kdo se do sbírky Pomozte dětem a kampaně "Najděte to v sobě" jakkoli zapojili a tím podpořili i naše středisko. Více informací o sbírce i projektu naleznete zde.

I Váš hlas může rozhodnout!

10.05.2016I Váš hlas může rozhodnout!

Podpořte prosím náš projekt "Prázdniny s CHEWALEM" ve veřejném hlasování v programu "Vy rozhodujete, my pomáháme" společnosti TESCO.

Hlasování začíná již 11. května 2016!

Číst dále

Pomáhej pohybem - podpora projektu Hiporehabilitací ke zdraví

10.04.2016Pomáhej pohybem - podpora projektu Hiporehabilitací ke zdraví
Děkujeme všem příznivcům, kteří pomohli naší organizaci získat během pouhých dvou dnů prostředky na realizaci projektu "Hiporehabilitací ke zdraví", který byl zahájen 1. dubna 2016 a potrvá šest měsíců. Děkujeme rovněž Nadaci ČEZ za zařazení do programu Pomáhej pohybem.

S Nadací AGROFERT (a hiporehabilitací) ke zdraví

01.04.2016S Nadací AGROFERT (a hiporehabilitací) ke zdraví
Právě dnes v našem sdružení odstartoval projekt "Hiporehabilitací ke zdraví", který bude probíhat až do konce března příštího roku. Projekt se uskuteční díky grantu Nadace AGROFERT - program „Podpora dětí hendikepovaných mentálně, fyzicky či prostředím, ve kterém vyrůstají 2016“. Jsme nesmírně rádi, že nám nadace zachovala přízeň a významně podpoří činnost organizace i v letošním roce. Děkujeme nadaci a těšíme se na projekt.

Projekty v roce 2016 a změna názvu sdružení

15.01.2016Projekty v roce 2016 a změna názvu sdružení

Informace o změně názvu sdružení a připravovaných projektech.

Číst dále

CHEWAL v roce 2015

10.01.2016

Malé ohlédnutí za uskutečněnými projekty v roce 2015 a poděkování všem podporovatelům sdružení.

Číst dále

Hiporehabilitací ke zdraví

01.01.2016Hiporehabilitací ke zdraví
Nadace člověk člověku podpořila v rámci grantového řízení 2015 finančním příspěvkem náš projekt "Hiporehabilitací ke zdraví". Projekt bude probíhat v období od 1. ledna do konce prosince letošního roku. Příspěvek nám umožní pokrýt mzdové náklady našich terapeutů a hlavně zajistí pravidelnost terapie, která patří ke klíčovým faktorům úspěšnosti celé hiporehabilitace. Srdečně děkujeme nadaci za možnost uskutečnit projekt.

Nové přilby pro klienty sdružení

12.12.2015Nové přilby pro klienty sdružení
Nadace AGEL věnovala naší organizaci finanční prostředky k zakoupení 5 kusů jezdeckých ochranných přileb, které zvýší pohodlí a bezpečnost klientů při hiporehabilitačních aktivitách. Přilby budou zakoupeny prostřednictvím těšínského e-shopu "Všechno pro koně". Děkujeme Nadaci AGEL za podporu našeho sdružení.
Strana 3 až 5
12345

KONTAKT

737 905 367

 

Česká hiporehabilitační společnost

 
NAŠI PARTNEŘI
Pomozte dětem
CZ/SK Bronies z.s.
Nadace Agrofert
Nadační Fond Avast
Obec Bystřice
DONGWON CZ, s.r.o.
Nadace J&T
TOS Security, s.r.o.
QUADTRANS CZ, s.r.o.
Nadace ČEZ
Moravskoslezský kraj
Tesco
ENVIFORM a.s.
Steeltec CZ
SSK a.s.
AUTEL
Progres Ekotech, s.r.o.
Advokátní Kancelář Czudek, Božková a Partneři
Distribuce tepla Třinec a.s.
WALMARK, a.s.
Erlen s.r.o.
Nej.cz s.r.o.
VIKRA služby s.r.o.
STATIC Solution
Cieslar s.r.o.
T-print tiskárna Třinec
GIVT
Nadace Jedličkova ústavu
Hledáme rodiče.cz
Ketris - chovatelské a farmářské potřeby